Terug naar overzicht

Voorgerecht

Carpaccio van rund, Meli honing en Oud-Brugge Prestige kaas

  • Benodigde tijd: 30 minuten
  • Aantal personen: 4

Bereidingswijze

Schik het rundsvlees eerst op een gekoeld bord samen met het kruiden/sla assortiment.  Laat honing met balsamico azijn opwarmen en  inkoken. Het geheel ruim bedruipen. Afkruiden met grof zeezout en met de zwarte peper. Fijn geschaafde Prestige kaas over het geheel strooien. Afwerken met een partje citroen.

Ingrediënten

  • 200g Oud-Brugge Prestige kaas
  • Meli honing
  • 400g rundercarpaccio (groothoofd), flinterdun gesneden
  • olijfolie (eerste persing)
  • grof zeezout
  • zwarte peper
  • citroen
  • verse tuinkruiden en sla

Culinair met honing

De lekkerste gerechten starten met de beste ingrediënten