Terug naar overzicht

Vlees en gevogelte

Couscous met honing, rozijnen en pecannoten

Couscous
  • Benodigde tijd: 30 minuten
  • Aantal personen: 4

Bereidingswijze:

Stap 1
Rooster de pecannoten in een pan en hak ze grof.

Stap 2
Laat de rozijnen weken in een glas lauw water.

Stap 3
Breng water aan de kook met een kippenbouillonblokje.

Stap 4
Doe de couscous in een pot en voeg 250ml kippenbouillon toe. Roer goed om en laat 10 minuten wellen.

Stap 5
Kruid de kipfilets met de ras el hanout, peper en zout. Doe wat olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin in de pan.

Stap 6
Roer de couscous los, voeg 1 eetlepel olijfolie, de gehakte noten, rozijnen en honing toe.

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 50g pecannoten
  • 50g rozijnen
  • 3 eetlepels honing
  • 250ml kippenbouillon
  • 250g couscous
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • ras el hanout