Terug naar overzicht

Voorgerecht

Herfstsalade met Meli Citrus

  • Benodigde tijd: 45 minuten
  • Aantal personen: 4

Bereidingswijze

Snijd het vlees in reepjes en kruid met peper en zout. Bak in de helft van de olie krokant. Laat op keukenpapier uitlekken. Verdeel het fruit in stukjes en snipper de sla. Roer de Meli Citrus los in de olie met de azijn en breng op smaak met de roze peper. Roer het fruit voorzichtig door de saus. Schik op de borden eerst een beetje sla. Schik daarop het fruit en dresseer er dan het vlees bij. Lepel er de rest van de saus over.

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • peper en zout
  • 4 el olie
  • 4 trosjes druiven
  • 2 nectarines
  • 1/2 ijsbergsalade
  • 4el Meli Citrus
  • 2 el appelazijn
  • 2 el roze peper

Culinair met honing

De lekkerste gerechten starten met de beste ingrediënten