Terug naar overzicht

Voorgerecht

Prosciutto-perzik hapje

prosciutto-perzik hapje met Meli honing
  • Benodigde tijd: 10 minuten
  • Aantal personen: 4

Bereidingswijze:

Stap 1
Snij de perzik in twee en verwijder de pit.

Stap 2
Meng een theelepel honing met een theelepel boter. Smeer de perzikhelften in met dit mengsel.

Stap 3
Verwarm de grill op een middelhoge stand en leg beide helften erop. Laat aan elke zijde gedurende 2 minuten grillen tot ze lichtbruin zien.

Stap 4
Snij de perzik in plakjes en leg op elk plakje perzik wat geitenkaas en een takje verse tijm.

Stap 5
Snij de rauwe ham in lange repen en wikkel de repen rond de plakjes perzik.

Stap 6
Werk af door alle pakketjes te besprenkelen met wat honing.

Ingrediënten

  • 1 perzik
  • vloeibare Meli honing
  • 100 gram geitenkaas
  • verse tijm
  • 4 sneetjes rauwe ham
  • bakboter