Terug naar overzicht

Voorgerecht

Salade van geitenkaas en fruit met Meli Menthol aromahoning

  • Benodigde tijd: 30 minuten
  • Aantal personen: 4

Bereidingswijze

Ontpit de appels met een appelboor en snijd ze in schijfjes. Snijd de nectarines in partjes. Verdeel de geitenkaas in blokjes en snipper de munt fijn. Roer het limoensap met de Meli Menthol en de peper los en voeg de olie toe. Meng het fruit voorzichtig met de saus en schik het op de borden. Schik er dan de kaas op en lepel er de rest van de saus over. Werk af met de pijnboompitten.

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 2 nectarines
  • 300g geitenkaas
  • 2 el muntblaadjes
  • 4 el Meli Menthol aromahoning
  • peper
  • 2 el olijfolie
  • 2 el appelazijn
  • 2 el gegrilde pijnboompitten

Culinair met honing

De lekkerste gerechten starten met de beste ingrediënten