Alles over honing

Honing: terug van nooit weg geweest

100 % natuurlijk functional food steeds populairder

In tijden van high-tech margarines, gevitamineerde drankjes en van alfa tot omega verrijkte sojaburgers (her)ontdekken steeds meer mensen honing als natuurlijk functional food. Bij Meli – sinds 1932 dé Belgische naam in honing – hadden we al langer door dat grootmoeders huis-tuin-en-keukenmiddeltje terug is van nooit weg geweest.

Sinds mensenheugenis worden alle mogelijke en onmogelijke weldoende eigenschappen aan het lekkere broodsmeersel toegeschreven. Volksgeloof ? Placebo-effect ? Soms. Maar veel kwaliteiten van honing zijn ondertussen onomstotelijk bewezen door de wetenschap.

Honing en honinggebruik

Voorkomen, verwennen, bereiden en verzorgen met honing.
Meli is op al uw tafels thuis. Romige vaste Meli op uw ontbijttafel om uw brood te verwennen.
Op de keukentafel, waar een knijpje vloeibare Meli de dagelijkse bereidingen veranderen in iets aparts. En op het nachttafeltje, om dreigende winterplagen te voorkomen of te verzorgen.

Lees meer over verzorgen met honing

Honing in het dagelijkse leven

Honing, al eeuwenlang bekend als een zoetmiddel, wordt vandaag in de ganse wereld opnieuw ontdekt als een bron van natuurlijke energie en onderdeel van een verantwoorde voeding. Suikers zijn bronnen van lichaamsenergie.

Lees meer over honing in het dagelijks leven