30 min
4 personen

Ingrediënten

  • 8 wraps
  • 4 kipfilets
  • 175 g gemengde salade
  • 1gele paprika
  • 1wortel
  • 1mango
  • 1chilipeper
  • 2 el vloeibare honing van Meli
  • 1 el olijfolie
  • 2 el limoensap
  • munt
  • koriander
  • peper
  • zout
  • paneermeel
  • kippenkruiden
  • eieren
  • olijfolie

Stap 1

Schil en rasp de wortel. Snij de paprika in fijne reepjes en doe hetzelfde met de mango. Snipper de chilipeper en meng alles met de honing, olijfolie en het limoensap. Spoel de munt en de koriander, hak fijn en voeg ook toe. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 2

Meng het paneermeel met kippenkruiden in een kom. Klop 2 eieren los in een andere kom.

Stap 3

Snij de kipfilets in hapklare stukjes en paneer ze door de stukken eerst in ei te dompelen en daarna in het paneermengsel. Bak vervolgens de stukjes kipfilet krokant in een diepe pan in een flinke laag olijfolie.

Stap 4

Neem een wrap, leg er wat salade op, dan het groentemengsel en dan de krokante kipstukjes. Werk af met nog enkele druppels honing en plooi de wrap dicht. Hou de wrap samen met een tandenstoker.