Is de Sint bij jou ook zo gul geweest met chocolade? Ontdek hier 3 gemakkelijke tussendoortjes waarin je je chocolade kan verwerken. Heerlijk smullen!

Chocolademelk met honing en kaneel

 
Warm de melk samen et het kaneelstokje op in een pannetje. Laat er ook de chocolade in smelten. Voeg op het einde de honing toe en meng goed. Goed doorroeren en genieten!

Gekarameliseerde banaan met chocoladesaus

Snij de banaan overlangs doormidden. Bak ze kort in warme boter, doe er honing over en laat karameliseren. Laat ondertussen wat chocolade au bain-marie smelten. Roer er eventueel wat room door voor een extra smeuïg resultaat.

Chocoladerotsjes

 
Doe 200 gram chocolade, 50 gram boter en 4 eetlepels honing in een pannetje, laat smelten op een zacht vuur. Meng 80 gram cornflakes met het chocolademengsel. Verdeel ze in papieren vormpjes en laat gadurende 1 à 2 uur afkoelen in de koelkast.