Ingredients
- 1 blokje feta
- 10-12 kerstomaten
- 3 teentjes look, gepeld
- enkele chilivlokken
- 3 takjes tijm
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 citroen
- 3 eetlepels Meli bio honing
- ½ theelepel zwarte peper, versgemalen
Step 1
Leg de feta in het midden van een kleine ovenschaal of een pannetje, schik er de tomaten en look rond.
Step 2
Rits de blaadjes van de tijm en strooi samen met de chilivlokken over de feta en tomaten.
Step 3
Besprenkel alles in de ovenschaal met wat olie en rasp er wat citroenzeste over (zeste van een halve citroen).
Step 4
Snijd de citroen en leg 3 schijfjes bij de feta.
Step 5
Meng de honing met versgemalen peper in een apart potje en verdeel de helft hiervan over de feta en groenten.
Step 6
Bak de feta 20 à 25 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Haal uit de oven en verdeel de resterende peperhoning over de warme feta.
Step 7
Serveer met brood, rauwe groentjes of andere krokante crackers.