10 min
1 persoon

Ingredients

  • 200 g Griekse yoghurt
  • 5 el havermoutvlokken
  • 1 handje hazelnoten (gehakt)
  • 5 el bio bloemenhoning van Meli
  • 1 bakje frambozen (ong. 20 stuks)
  • 1 handje blauwe bessen
  • kokosolie

Step 1

Verwarm 2 eetlepels honing samen met wat kokosolie in een pan, op een laag vuur van max. 35 °C. Bij hoge temperatuur verliest honing zijn voedzame eigenschappen. Voeg vervolgens de gehakte hazelnoten en de havermoutvlokken toe.

Step 2

Bak tot een krokante muesli en laat afkoelen op bakpapier.

Step 3

Mix de frambozen samen met een eetlepel yoghurt en een eetlepel bloemenhoning tot een gladde coulis. Meng de overige Griekse yoghurt met 2 eetlepels honing.

Step 4

Maak een bodem met de muesli en schep hier het yoghurt-honingmengsel op. Schep hier een laagje frambozencoulis op.

Step 5

Werk af met nog wat muesli en decoreer met enkele frambozen en blauwe bessen.