Ingredients
- 250 g zelfrijzende bloem
- 50 g suiker
- snufje zout
- 60 g boter
- 2 eggs
- 1,5 dl melk
- 2 appels
- 3 eetlepels honing
Step 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Step 2
Snij de appels in kleine stukjes. Zet een pannetje op het vuur met 10 gram boter, de stukjes appel en de honing tot de stukjes appel zacht zijn.
Step 3
Meng de zelfrijzende bloem met de suiker en het snufje zout.
Step 4
Smelt 50 gram boter en meng dit met de melk en de eieren.
Step 5
Maak een kuiltje in de bloem en giet het boter-ei mengsel erin. Roer tot een glad mengsel.
Step 6
Roer nu de appelstukjes door het beslag en verdeel over de muffinvormpjes. Doe de vormpjes ongeveer 2/3 vol.
Step 7
Bak de muffins gedurende 20 à 25 minuten tot ze goudbruin kleuren.