Ingredients
- 1 rol bladerdeeg
- 300 g geitenkaas in plakjes
- 200 g spekblokjes
- 100 g gehakte noten
- 3 eieren
- 1 bosui
- 2 eetlepels Meli honing
- 200 ml room
- peper en zout
- nootmuskaat
Step 1
Verwarm de oven voor op 200°C en vet het muffinbakblik in met boter.
Step 2
Ontrol het bladerdeeg, snij er kleine rondjes uit (kan met een glas) en verdeel ze over het muffinbakblik.
Step 3
Prik met een vork enkele gaatjes in het bladerdeeg.
Step 4
Pel en snipper de bosui fijn. Fruit in een pan met wat boter en bak de spekblokjes mee. Laat uitlekken op keukenpapier.
Step 5
Kluts de eieren los met de room. Breng op smaak met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.
Step 6
Verdeel de spekblokjes, de bosui, de plakjes geitenkaas en de gehakte walnoten over de bodempjes. Besprenkel met wat honing.
Step 7
Doe het eimengsel erover.
Stap 8
Zet het muffinbakblik met de mini quiches in de oven gedurende 20 minuten.