15 min
4 personen

Ingredients

  • 225 g bloem
  • 2 eggs
  • 4 el bakpoeder
  • 1 el bio bloemenhoning van Meli
  • 1 kl zout
  • 25 g boter
  • 300 ml melk
  • 100 g frambozen
  • 150 g blauwe bessen
  • bakboter
  • vloeibare honing

Step 1

Meng de bloem met het zout en bakpoeder in een kom, of gebruik hiervoor de keukenrobot.

Step 2

Smelt de boter en klop de eieren los. Voeg geleidelijk toe aan het bloemmengsel. Giet er vervolgens de melk bij en klop tot een luchtig beslag. Voeg ook wat bloemenhoning toe.

Step 3

Verhit een koekenpan, laat wat boter smelten en bak pannenkoekjes van ongeveer 10 cm diameter.

TIP: Zie je het deeg aan de bovenzijde wat droger worden en gaan de belletjes open? Dan kan je je pannenkoekje veilig omdraaien!

Step 4

Bak alle pannenkoeken. Serveer met blauwe bessen, frambozen en honing.