15 min
2 personen

Ingredients

    Ingrediënten Burrito Bowl:
  • 200 g ijsbergsla
  • 100 g kerstomaatjes
  • Een handvol koriander, fijngehakt
  • 1 avocado
  • ½ rode ui
  • 4 el maïs
  • 2 el jalapeños
  • tortillachips

  • Ingrediënten vinaigrette:
  • 1 tl limoensap
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 tl Meli honing
  • 2 tl olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Behoefte aan nieuwe inspiratie voor de lunch? Met deze Summer Bowl Burrito met honey lime dressing neem je de zomer mee naar je werk! Makkelijk, fris en (kleur)rijk aan groentjes.

Step 1

Maak eerst de dressing door alle ingrediënten met elkaar te mengen. Houd deze apart tot het einde, zodat alles lekker knapperig en vers blijft.

Step 2

Verdeel de ijsbergsla over twee kommen, dit wordt het bedje van je Burrito Bowl. Halveer de kerstomaatjes, snijd de avocado en snipper de rode ui. Geef alle groenten inclusief de maïs en de jalapeños nu een plekje in de bowls, zo creëer je een zomers kleurenpalet.

Step 3

Verdeel de ijsbergsla over twee kommen, dit wordt het bedje van je Burrito Bowl. Halveer de kerstomaatjes, snijd de avocado en snipper de rode ui. Geef alle groenten inclusief de maïs en de jalapeños nu een plekje in de bowls, zo creëer je een zomers kleurenpalet.