Honing, een natuurlijk product.

Honing is een puur, natuurlijk product. Het is de biologische energiebron bij uitstek om uw batterijen op te laden en u klaar te stomen voor wat de dag te bieden heeft.

Naast fruit is honing één van de schaarse natuurlijke zoetstoffen die aanwezig zijn in ons dieet. Het bevat geen geraffineerde suikers en door de enzymen die de bijen aan de nectar toevoegen zijn de meervoudige suikers vaak al gedeeltelijk tot enkelvoudige gereduceerd.

Honing en uw lichaam.

Honing bevat snelle suikers, die uw lichaam de boost kunnen geven die het nodig heeft bij een dipje. Na een grote inspanning of een slopende werkdag kan een vleugje honing voor de opkikker zorgen die je zo hard nodig had. Verder bevat honing ook vitamine B en mineralen zoals kalium. Honing staat ook bekend als een natuurlijk antibioticum en het bevat antibacteriële proteïne, wat ook een rol speelt in het afweersysteem van de bijen zelf.

Honing in uw dieet.

Honing als smaakmaker, zoethouder of energiebron. Honing kan een heerlijk, natuurlijk bestanddeel zijn van een evenwichtig dieet. Het is een biologisch product dat eindeloos te combineren valt en steeds blijft verrassen. Doe zeker ook wat “culinaire inspiratie” op, hier op onze website. Van cocktail tot gebak, van hoofdgerecht tot dessert, honing zorgt voor die zachtzoete toets die telkens weer naar meer smaakt.