NL

/

FR
Beste bezoeker, u bezoekt onze website via Internet Explorer. Deze browser wordt niet langer ondersteund door Microsoft. Voor een ideale gebruikservaring raden wij u aan om onze website te bezoeken via recente versies van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox. ×

Deel een

bijzzzzondere
foto van jouw Honingheld

EN WIN TICKETS VOOR KINEPOLIS!

Honinghelden collectie
Misschien zijn deze tickets straks wel van jou!
Peut-être que ces billets seront bientôt à vous !

Bemachtig tickets met je
geweldige creatie

Heb jij al een Honingheld bemachtigd bij Cora, Carrefour, Match of Louis Delhaize? En de hoofdjes op de honingflessen? Hebben jullie daar al iets geweldigs mee geknutseld? Bij Meli zijn we benieuwd naar het resultaat!

Je maakt zelfs kans om tickets voor Kinepolis te winnen, de perfecte activiteit voor het hele gezin deze winter. Het enige wat je hoeft te doen? Gewoon je leukste foto van je originele knutselwerk delen! Van 26 december 2022 tot en met 31 maart 2023 maken we elke week iemand gelukkig met een duoticket voor Kinepolis, afgeleverd door een Honingheld! Bemachtig jij tickets met je geweldige creatie?

Zo neem je deel

Upload een originele foto van jouw knutselwerk met een Honingheld op Twitter, Facebook en/of Instagram en vermeld de hashtags #meli en #honinghelden.

Zorg er wel voor dat jouw profiel openbaar staat! Tien weken lang, van 26 december 2022 tot en met 31 maart 2023, geven we elke week een duoticket voor Kinepolis weg aan de deelnemer met de meest originele foto. Waag nu je kans!

Heb je nog geen Honingheld in huis gehaald? Je vindt onze helden bij Cora, Carrefour, Match en Louis Delhaize.
*Meli behoudt het recht om winnende foto’s te gebruiken via de socialemediakanalen.

Het volledige wedstrijdreglement lees je hier na.

Molly met een collectie

Fotogalerij