35 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 40 g tijmhoning van Meli
  • 10 g harissa
  • 20 ml olijfolie
  • Extra: hummus, geroosterde kikkererwten en duqqa

Stap 1

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd de bloemkool overlangs in ‘steaks’ van ongeveer 1 cm dik.

Stap 2

Meng de tijmhoning met de olijfolie en de harissa. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats de bloemkoolsteaks erop. Bestrijk ze vervolgens met het honingmengsel

Stap 3

Plaats de bakplaat in de oven gedurende 20 minuten. Zet de oven vervolgens op grillstand en laat nog 8 à 10 minuten grillen voor een crunchy bite.

Stap 4

Serveer met hummus, geroosterde kikkererwten en duqqa.

In samenwerking met Everyday Marta: www.everydaymarta.com