30 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 50g pecannoten
  • 50g rozijnen
  • 3 eetlepels honing
  • 250ml kippenbouillon
  • 250g couscous
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • ras el hanout

Stap 1

Rooster de pecannoten in een pan en hak ze grof.

Stap 2

Laat de rozijnen weken in een glas lauw water.

Stap 3

Breng water aan de kook met een kippenbouillonblokje.

Stap 4

Doe de couscous in een pot en voeg 250ml kippenbouillon toe. Roer goed om en laat 10 minuten wellen.

Stap 5

Kruid de kipfilets met de ras el hanout, peper en zout. Doe wat olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin in de pan.

Stap 6

Roer de couscous los, voeg 1 eetlepel olijfolie, de gehakte noten, rozijnen en honing toe.