1 uur
4 personen

Ingrediënten

  • 250 g couscous
  • 2 el olijfolie
  • 2 rode paprika’s
  • 200 g walnoten
  • Enkele takjes munt
  • 2 el vloeibare honing

Stap 1

Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Als de couscous klaar is, lepel er dan de olijfolie onder en laat afkoelen.

Stap 2

Leg de paprika’s met schil op de hete barbecue. Rechtstreeks op smeulende kolen laten garen, kan ook, maar duurt iets langer.

Stap 3

Haal de paprika’s van de barbecue zodra ze gaar en zwartgeblakerd zijn. Laat afkoelen en verwijder de schil. 

Stap 4

Snijd de geschilde paprika in reepjes en voeg toe aan de afgekoelde couscous, samen met de honing.

Stap 5

Versnipper de munt en hak de walnoten grof. Voeg de munt en de walnoten ook toe aan de salade.