Ingrediënten
- 50 g pure chocolade
- 40 g kokosboter
- 50-100 g vloeibare Meli-honing
- 100 g pindakaas (tip: neem de variant met stukjes!)
- 100 g gepofte rijst
- 200 g havermoutvlokken (grof)
Stap 1
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Stap 2
Neem een steelpannetje en zet het op een laag vuur.
Stap 3
Verwarm de pindakaas, honing en kokosboter.
Stap 4
Voeg de havermout en gepofte rijst toe en roer goed om.
Stap 5
Giet het mengsel in de bakvorm en verdeel gelijkmatig.
Stap 6
Plaats de schaal gedurende een uurtje in de koelkast.
Stap 7
Smelt de chocolade en sprenkel over de bakvorm.
Stap 8
Laat nog een half uurtje uitharden.
Stap 9
Verwarm een mes en snij in repen of blokjes.