15 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 150 g Meli honingkoek
  • 100 g boter
  • 1 eigeel
  • 3 eiwitten
  • 80 g suiker
  • 1 dl room
  • een halve mango

Stap 1

Smelt de boter tot hij zacht is en doe de honingkoek in stukjes. Meng de boter, de honingkoek en het eigeel in een mixer tot het een korrelige massa is.

Stap 2

Klop de room op.

Stap 3

Klop de eiwitten samen met de suiker op.

Stap 4

Meng het honingkoekmengsel en de opgeklopte room voorzichtig onder elkaar. Meng de opgeklopte eiwitten er ook onder.

Stap 5

Snij de mango in kleine stukjes.

Stap 6

Doe een laag honingkoekmousse in elk glas, leg dan een laag mangostukjes en daarboven nog een laag honingkoekmousse.

Stap 7

Laat de mousse een uur opstijven in de koelkast.