15 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 50 g hazelnoten
  • 50 g amandelen
  • een flinke kom yoghurt
  • 6 eetlepels Meli honing
  • 1 theelepel kaneel
  • enkele rozijnen of gedroogde besjes

Stap 1

Spreid de hazelnoten en amandelen uit op een stuk bakpapier of in een ovenschaal

Stap 2

Rooster de noten tot ze geurig en goudbruin worden op 180 graden. Hou ze goed in de gaten.

Stap 3

Schep een flinke kwak yoghurt uit in elk potje en bestrooi met de geroosterde nootjes.

Stap 4

Werk af met een flinke scheut Meli honing, de rozijnen en met wat kaneelpoeder

Van dit stevige en smakelijke ontbijt kan je elke dag opnieuw genieten. Wissel eens af met amandelen, pecannoten, zonnebloempitten en/of pompoenpitten. Je kan er ook gerust wat geroosterde zaden bijdoen om het nog wat extra beet te geven.