Ingrediënten
- 140 g noedels
- 120 g pindakaas
- 120 ml sojasaus
- 3 el Meli-honing met gember
- 2 el rijstazijn (of combineer gewone azijn met een tl kristalsuiker)
- 1 el chilipasta
- Garnering: gehakte pindanoten, basilicum, lente-ui, limoen
Stap 1
Breng een grote pot met gezouten water aan de kook. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en doe de noedels daarna terug in de pot.
Stap 2
Meng de pindakaas, sojasaus, Meli-honing met gember, rijstazijn en chilipasta door elkaar.
Stap 3
Voeg de saus toe aan de noedels en meng met een keukentang op een laag vuur. Roer tot de saus goed warm is.
Stap 4
Serveer met gecrushte pindanoten, basilicum, gehakte lente-ui en een schijfje limoen. Smakelijk!