25 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 140 g noedels
  • 120 g pindakaas
  • 120 ml sojasaus
  • 3 el Meli-honing met gember
  • 2 el rijstazijn (of combineer gewone azijn met een tl kristalsuiker)
  • 1 el chilipasta
  • Garnering: gehakte pindanoten, basilicum, lente-ui, limoen

Stap 1

Breng een grote pot met gezouten water aan de kook. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en doe de noedels daarna terug in de pot. 

Stap 2

Meng de pindakaas, sojasaus, Meli-honing met gember, rijstazijn en chilipasta door elkaar. 

Stap 3

Voeg de saus toe aan de noedels en meng met een keukentang op een laag vuur. Roer tot de saus goed warm is. 

Stap 4

Serveer met gecrushte pindanoten, basilicum, gehakte lente-ui en een schijfje limoen. Smakelijk!