30 min
4 personen

Ingrediënten

  • 2 à 3 honingwafels
  • 4 el vloeibare Meli-honing
  • 150 g brownie (evt. homemade)
  • 150 g melkchocolade
  • 300 ml slagroom (nog op te kloppen)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 handjes pistachenoten

Stap 1

Hak de chocolade in kleine stukjes.

Stap 2

Breng 100 ml slagroom aan de kook op een middelhoog vuur. Haal van het vuur en voeg de gehakte chocolade toe. Laat enkele minuten staan en roer vervolgens tot een egaal mengsel. Vervolgens laat je deze ganache afkoelen en roer je er tot slot de honing onder.

Stap 3

Snijd de brownie in kleine stukjes en breek de honingwafel in kleinere stukken. Crush de pistachenoten zodat je kleinere stukjes krijgt.

Stap 4

Klop 200 ml slagroom op met de vanillesuiker.

Stap 5

Verdeel ongeveer de helft van de browniestukjes over kleine glaasjes. Verdeel vervolgens de helft van de ganache en voeg dan ook de helft van de opgeklopte slagroom toe.

Stap 6

Herhaal stap 5 tot elk glas 2 mooie lagen heeft. Eventueel kan je tussen de lagen ook stukjes honingwafel, extra honing en pistachecrumble toevoegen.

Stap 7

Werk af met een topping van pistachenoten en stukjes honingwafel.