Ingredients
- 200 g Griekse yoghurt
- 5 el havermoutvlokken
- 1 handje hazelnoten (gehakt)
- 5 el bio bloemenhoning van Meli
- 1 bakje frambozen (ong. 20 stuks)
- 1 handje blauwe bessen
- kokosolie
Step 1
Verwarm 2 eetlepels honing samen met wat kokosolie in een pan, op een laag vuur van max. 35 °C. Bij hoge temperatuur verliest honing zijn voedzame eigenschappen. Voeg vervolgens de gehakte hazelnoten en de havermoutvlokken toe.
Step 2
Bak tot een krokante muesli en laat afkoelen op bakpapier.
Step 3
Mix de frambozen samen met een eetlepel yoghurt en een eetlepel bloemenhoning tot een gladde coulis. Meng de overige Griekse yoghurt met 2 eetlepels honing.
Step 4
Maak een bodem met de muesli en schep hier het yoghurt-honingmengsel op. Schep hier een laagje frambozencoulis op.
Step 5
Werk af met nog wat muesli en decoreer met enkele frambozen en blauwe bessen.