40 minutes
4 personen

Ingredients

  • 500 g havermoutvlokken
  • 50 g gepofte quinoa
  • 120 g biohoning van Meli
  • 70 g boter
  • 100 ml water
  • 35 g cacaopoeder
  • Een snufje fleur de sel-zout
  • 50 g kokosschilfers
  • 50 g gehakte hazelnoten
  • chocoladedruppels (naar smaak)

Step 1

Smelt de boter samen met het water en de honing. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.

Step 2

Meng de havermoutvlokken met de gepofte quinoa, het cacaopoeder, de hazelnoten, de kokosschilfers, de chocoladedruppels en een snufje zout.

Step 3

Voeg nu ook de boter-honingmengeling toe en meng goed.

Step 4

Stort het mengsel uit op een bakplaat bedekt met bakpapier.

Step 5

Laat 10 minuten bakken in de oven, meng om en laat nog 10 à 15 minuten bakken (de granola moet droog zijn na het bakken).

Step 6

Bewaar de afgekoelde granola in een glazen bokaal en sluit goed af.

Receptinspiratie van Simply Morane: www.simplymorane.com