Mugcake

mugcake

Een gezond recept dat slechts in 5 minuten klaar is. Je kan oneindig afwisselen met heerlijke toppings! Het basisrecept is een banaan, een ei, 3 eetlepels havermout en een theelepel honing. Voeg extra smaakmakers naar keuze toe: denk aan rozijnen, blauwe bessen, walnoten… Meng alles samen tot een glad beslag en zet 2 minuten in de microgolfoven. Et voilà, klaar om te smullen!

Yoghurtparfait

yoghurtparfait

Extra veel calcium om je dag goed te beginnen! Meng Griekse yoghurt met fruit naar keuze (rood fruit, mango, kiwi…). Voeg wat geroosterde amandelen, andere noten of granola aan toe en werk af met een lepeltje Meli honing. Snel klaar, veel vitamientjes en erg lekker!

Chiapudding

Chiapudding

Deze pudding is heel snel gemaakt, maar is nog lekkerder na een nachtje in de koelkast. Dat zijn weer enkele kostbare minuten uitgespaard ’s morgens! Meng 30 gram chiazaadjes met 40cl melk, 2 theelepels honing en 1 theelepel vanille. Afwerken doe je met lekkere toppings naar keuze. De chiapudding is bijvoorbeeld heel lekker met banaan en walnoten. Smakelijk!