Meli Professional

Meli,
een waardevolle
partner voor
uw bedrijf.

De honing en honingproducten van Meli zijn zowel beschikbaar voor de retail als voor de foodservice (horeca) en industrie.

U kunt een beroep doen op Meli voor kleine en grote hoeveelheden honing: van honingsticks, individuele porties en bulkverpakkingen over kartons en emmers tot IBC’s en silo’s.

Meli voor retail

Meli-producten zijn erg populair in retail. Ontdek alle honingproducten van Meli via onderstaande link.

Meli voor foodservice

Ook in de horeca vormen de honingproducten van Meli een zoete meerwaarde. Het aanbod voor de foodservice is dan ook erg uitgebreid.

Meli voor de industrie

Meli biedt ook honing aan voor industriële verwerking, in grote en minder grote hoeveelheden: van emmers tot silo’s.

Hoe Meli de beste kwaliteit garandeert 

Meli streeft naar de beste kwaliteit voor alle klanten. Alle honingproducten worden verwerkt in de state-of-the-art fabriek van Meli te Veurne. Om de allerbeste kwaliteit te garanderen, screent Meli elk lot honing dat binnenkomt. De honing, die rechtstreeks van bij de imker komt, wordt op verschillende momenten en op erg uiteenlopende parameters getest vooraleer hij aangekocht, verwerkt of verpakt wordt.

Elke batch honing wordt, zowel in het eigen laboratorium als door externe instanties, op verschillende parameters getest: de samenstelling van suikers in de honing, vochtgehalte, enzymen (diastase), kleur, sporen van pesticide en antibiotica.

Voldoet de honing aan alle eisen? Pas dan gaat het lot honing in verwerking.

Zorgvuldig geselecteerd

Eigen laboratorium

Uitgebreide testen

Moderne technologie biedt stevige kwaliteitsgaranties

Sinds 2016 beschikt Meli over een NMR-toestel (Nuclear Magnetic Resonance). Dankzij deze spitstechnologie kan de zuiverheid en traceerbaarheid van de honing gegarandeerd worden. Een NMR-toestel is een voedselscanner die een identiteitskaart maakt van elke Meli-honing en zo te allen tijde de authenticiteit, kwaliteit, versheid en herkomst waarborgt.

Gecertifieerd
honingleverancier

Meli beschikt over verschillende certificaten van externe controlerende instanties:

Meer informatie nodig over de producten van Meli,
de prijzen en de samenwerkingsmogelijkheden?

Of bereik ons viainfo@meli.be
+32 (0)58 31 03 10
Handelsstraat 13
8630 Veurne – België