Ingredients
- 125 g kokosboter
- 100 g vloeibare honing
- 225 g speltbloem
- 1 ts baking powder
- 1 el vanille-extract
- Een snufje zout
- Naar keuze: gedroogd fruit, pitten, zaden, noten...
Step 1
Smelt de kokosboter in een steelpan of in de microgolfoven.
Step 2
Meng het bloem met het snufje zout en het bakpoeder. Maak een kuiltje.
Step 3
Giet de gesmolten kokosboter samen met de honing en het vanille-extract in het kuiltje.
Step 4
Voeg nu je pitten, zaden, noten of gedroogd fruit toe.
Step 5
Verwarm de oven op 180 °C en bekleed een bakplaat met een stukje bakpapier.
Step 6
Stort het deeg uit en duw het plat in een rechthoekige vorm. Snij vervolgens in hapklare vierkantjes en leg ze wat verder uit elkaar.
Step 7
Bak de koekjes ongeveer 13 minuten tot de randjes goudbruin kleuren.