30 min
2 personen

Ingredients

    Ingrediënten:
  • 2 wraps (volkoren)
  • 2 kipfilets (400 g)
  • 1 rode ui (gesneden)
  • 1 tomaat (gesneden)
  • 1 zakje rucola
  • 2 eggs
  • 80 g panko
  • 80 g paneermeel
  • zout & peper
  • kippenkruiden
  • geknipte peterselie
  • olijfolie

  • Voor de dressing:
  • 100 ml yoghurt
  • 2 el citroensap
  • 1 tl zachte mosterd
  • 1 el honing
  • zout & peper

Step 1

Snij de kipfilets overlangs en leg ze tussen wat bakpapier. Klop de kipfilets plat. Breng ze vervolgens op smaak met wat peper en zout.

Step 2

Meng het paneermeel met de panko en wat kippenkruiden in een schaal. Kluts in een tweede schaal de eieren los.

Step 3

Paneer nu de kip door ze eerst in het ei te doppen en vervolgens te omhullen met een jasje van het pankomengsel.

Step 4

IVerhit een flinke scheut olijfolie in een diepe pan en bak de kip. Laat uitlekken op wat keukenpapier en snij in hapklare reepjes.

Step 5

Neem een (volkoren) wrap. Bedek met de rucola. Leg er vervolgens enkele kipreepjes op, wat rode ui en tomaat.

Step 6

Meng de ingrediënten van de dressing en besprenkel je wrap met een hoeveelheid naar keuze. Werk af met wat versgeknipte peterselie.