Nog een laat nieuwjaarsetentje op de planning staan? Wij stelden drie recepten samen waarmee je zo een driegangenmenu uit je mouw tovert. Een frisse soep als voorgerecht, gevolgd door een hartig stoofpotje van wild. Wild is deze tijd van het jaar namelijk nog steeds op z’n best en daar wil je mee uitpakken. We sluiten af met een mooi glaasje van mascarpone, brownie en vers fruit. Schuif aan en geniet!

Rodebietensoep met zure room

 

Stoofpotje van wild

 

Trifle met mascarpone, brownie en blauwe bessen

 

Envie de suivre l'actualité de Meli ?

Inscrivez-vous et recevez chaque mois la newsletter de Meli

You have Successfully Subscribed!

Op de hoogte blijven van de laatste Meli-nieuwtjes?

Schrijf je in en ontvang elke maand de nieuwsbrief van Meli

You have Successfully Subscribed!

Op de hoogte blijven van de laatste Meli-nieuwtjes?

Schrijf je in en ontvang elke maand de nieuwsbrief van Meli

You have Successfully Subscribed!

Envie de suivre l'actualité de Meli ?

Inscrivez-vous et recevez chaque mois la newsletter de Meli

You have Successfully Subscribed!