20 min
4 personen

Ingrediënten

  • 50 g pure chocolade
  • 40 g kokosboter
  • 50-100 g vloeibare Meli-honing
  • 100 g pindakaas (tip: neem de variant met stukjes!)
  • 100 g gepofte rijst
  • 200 g havermoutvlokken (grof)

Stap 1

Bekleed een bakvorm met bakpapier.

Stap 2

Neem een steelpannetje en zet het op een laag vuur.

Stap 3

Verwarm de pindakaas, honing en kokosboter.

Stap 4

Voeg de havermout en gepofte rijst toe en roer goed om.

Stap 5

Giet het mengsel in de bakvorm en verdeel gelijkmatig.

Stap 6

Plaats de schaal gedurende een uurtje in de koelkast.

Stap 7

Smelt de chocolade en sprenkel over de bakvorm.

Stap 8

Laat nog een half uurtje uitharden.

Stap 9

Verwarm een mes en snij in repen of blokjes.