20 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 400 ml water
  • 3 zakjes kamillethee
  • 200 ml havermelk type Barista (of andere plantaardige barista of volle melk)
  • 1 eetlepel Meli-tijmhoning
  • 2 kaneelstokjes
  • een snuifje gemalen kaneel (voor afwerking)

Stap 1

Verhit het water in een pan op het fornuis tot het kookpunt.

Stap 2

Haal van het vuur en doe er de zakjes kamillethee bij. Voeg ook de kaneelstokjes toe. Dek af en laat 10 minuten trekken. Haal daarna de kaneelstokjes en zakjes thee eruit. 

Stap 3

Voeg de Meli-tijmhoning toe en meng alles samen. Verdeel de thee over twee kopjes. 

Stap 4

Verwarm de melk en gebruik een melkopschuimer om dik schuim te creëren. Giet en lepel de geschuimde melk bij de thee en werk af met wat gemalen kaneel. 

Stap 5

Serveer meteen.