30 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 300 g geitenkaas in plakjes
  • 200 g spekblokjes
  • 100 g gehakte noten
  • 3 eieren
  • 1 bosui
  • 2 eetlepels Meli honing
  • 200 ml room
  • peper en zout
  • nootmuskaat

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C en vet het muffinbakblik in met boter.

Stap 2

Ontrol het bladerdeeg, snij er kleine rondjes uit (kan met een glas) en verdeel ze over het muffinbakblik.

Stap 3

Prik met een vork enkele gaatjes in het bladerdeeg.

Stap 4

Pel en snipper de bosui fijn. Fruit in een pan met wat boter en bak de spekblokjes mee. Laat uitlekken op keukenpapier.

Stap 5

Kluts de eieren los met de room. Breng op smaak met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.

Stap 6

Verdeel de spekblokjes, de bosui, de plakjes geitenkaas en de gehakte walnoten over de bodempjes. Besprenkel met wat honing.

Stap 7

Doe het eimengsel erover.

Stap 8

Zet het muffinbakblik met de mini quiches in de oven gedurende 20 minuten.