Ingredients
- 300 g kikkererwten (in blik of pot)
- 1 el olijfolie
- 2 tl Meli honing
- 2 tl kaneel
- snufje zout
Snacktime! Kikkererwten worden vaak gebruikt in de vegetarische keuken omdat ze veel eiwitten en vezels bevatten. Bij Meli houden we wel van een gezond tussendoortje!
Step 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Step 2
Giet de kikkererwten af, laat ze uitlekken en dep ze voorzichtig droog met een theedoek. Rooster ze daarna 30 minuten in de oven.
Step 3
Haal de kikkererwten uit de oven. Meng de rest van de ingrediënten in een kom en roer het mengsel door de kikkererwten.
Step 4
Zet de kikkererwten 10 minuten terug in de oven voor extra knapperigheid.
Tip
De kikkererwten zijn vijf dagen houdbaar in een luchtdichte verpakking. Dat is extra lang genieten!