30 min
4 personen

Ingredients

  • 300 g kikkererwten (in blik of pot)
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl Meli honing
  • 2 tl kaneel
  • snufje zout

Snacktime! Kikkererwten worden vaak gebruikt in de vegetarische keuken omdat ze veel eiwitten en vezels bevatten. Bij Meli houden we wel van een gezond tussendoortje!

Step 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.

Step 2

Giet de kikkererwten af, laat ze uitlekken en dep ze voorzichtig droog met een theedoek. Rooster ze daarna 30 minuten in de oven.

Step 3

Haal de kikkererwten uit de oven. Meng de rest van de ingrediënten in een kom en roer het mengsel door de kikkererwten.

Step 4

Zet de kikkererwten 10 minuten terug in de oven voor extra knapperigheid.

Tip

De kikkererwten zijn vijf dagen houdbaar in een luchtdichte verpakking. Dat is extra lang genieten!