10 minuten
4 personen

Ingredients

  • 1 perzik
  • vloeibare Meli honing
  • 100 gram geitenkaas
  • verse tijm
  • 4 sneetjes rauwe ham
  • bakboter

Step 1

Snij de perzik in twee en verwijder de pit.

Step 2

Meng een theelepel honing met een theelepel boter. Smeer de perzikhelften in met dit mengsel.

Step 3

Verwarm de grill op een middelhoge stand en leg beide helften erop. Laat aan elke zijde gedurende 2 minuten grillen tot ze lichtbruin zien.

Step 4

Snij de perzik in plakjes en leg op elk plakje perzik wat geitenkaas en een takje verse tijm.

Step 5

Snij de rauwe ham in lange repen en wikkel de repen rond de plakjes perzik.

Step 6

Werk af door alle pakketjes te besprenkelen met wat honing.
Deze vind je misschien ook lekker

Notice: Undefined variable: rand_posts in /data/sites/web/meli-stagingbe/www/wp-content/themes/Divi-Child-Theme/single/single-cat-recepten.php on line 211