20 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 à 2 eetlepels Meli-honing
  • Optioneel: bosbessen, frambozen, ahornsiroop, jam, choco…

Stap 1

Prak de bananen met een vork. Kies hiervoor hele rijpe bananen!

Stap 2

Breek de eieren in een mengkom. Voeg daaraan de gepureerde bananen toe, samen met het bakpoeder en de honing. Hoeveel honing? Dat kies je zelf! Houd er wel rekening mee dat de bananen op zich ook al voor een zoete toets zorgen.

Stap 3

Meng alles tot een mengsel met een egale kleur en een eerder grove textuur.

Stap 4

Plaats een koekenpan op een middelhoog vuur en verhit eventueel wat olijfolie of kokosolie tegen het aanbakken.

Stap 5

Maak kleine pannenkoekjes en draai ze om wanneer de randjes beginnen te krullen. Na het omdraaien, hebben de pannenkoekjes nog ongeveer een halve minuut nodig om te garen.

Stap 6

Nu komt het leukste deel: de toppings! Ga voor American pancakes en werk af met frambozen, bosbessen en ahornsiroop. Of bestrijk de pannenkoek met jam, choco of extra honing.

Smakelijk!