35 min + nacht in koelkast
4 personen

Ingrediënten

  • 9 sneetjes honingkoek
  • 3 eieren
  • 125 ml honing
  • 500 g mascarpone
  • 1 kopje koffie (sterke)
  • cacaopoeder

Stap 1

Scheid de eieren (hou het eiwit apart) en meng de dooiers met de honing. Mix tot je een luchtige massa krijgt.

Stap 2

Doe er de mascarpone bij en mix opnieuw. Neem een nieuwe mengkom.

Stap 3

Doe nu het eiwit in de nieuwe mengkom en klop het tot een stevig, maar luchtig schuim.

Stap 4

Spatel het mascarponemengsel nu bij het eiwitmengsel en voeg wat koffie toe.

Stap 5

Dop een snede honingkoek in het koffie en leg ze in een grote schaal. Schep er het mascarponemengsel op en herhaal dit.

Stap 6

Laat een nachtje rusten in de koelkast. Werk het dessert af met cacaopoeder.