20 minuten
8-10 bruschetta's

Ingrediënten

  • 500 g aardbeien
  • 2 el + 1 tl vloeibare honing
  • 1 el balsamicoazijn
  • 250 g ricotta
  • Zeste van ¼ citroen
  • 1 ciabatta
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • Handje pistaches, grof gehakt

Stap 1

Snijd de aardbeien in vier. Doe ze in een ovenschaal en besprenkel met de twee eetlepels honing en de balsamicoazijn. Meng en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Stap 2

Meng de ricotta met de theelepel honing, citroenzeste, een scheutje olijfolie en peper en zout. Zet apart.

Stap 3

Snijd de ciabatta in sneetjes en wrijf ze in met olijfolie en zout. Bak goudbruin in een droge pan.

Stap 4

Beleg de broodjes met een laagje ricotta en schep daarover wat van de geroosterde aardbeien. Werk af met de pistaches.

In samenwerking met As Cooked by Ginger