15 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 1,5 dl honing
  • een halve rode peper
  • 1 koffielepel komijnzaad
  • 50 gam walnoten
  • 1 camembert
  • zonnebloemolie
  • 4 vijgen
  • enkele takjes rozemarijn

Stap 1

Hak de walnoten grof, ontdoe de rode peper van zijn zaadjes en hak fijn.

Stap 2

Giet de honing in een pan en breng zachtjes aan de kook.

Stap 3

Voeg de walnoot, rode peper en het komijnzaad toe en laat ongeveer 2 minuten koken.

Stap 4

Verhit de pan en bestrijk de camembert met zonnebloemolie.

Stap 5

Laat de camembert ongeveer 2 minuten aan elke zijde grillen tot de kaas zacht is, maar nog niet volledig gesmolten.

Stap 6

Plaats de camembert op een bord, verdeel er het honingmengsel over. Snij de vijgen in vieren en werk af met rozemarijn.