Ingrediënten
- 1,5 dl honing
- een halve rode peper
- 1 koffielepel komijnzaad
- 50 gam walnoten
- 1 camembert
- zonnebloemolie
- 4 vijgen
- enkele takjes rozemarijn
Stap 1
Hak de walnoten grof, ontdoe de rode peper van zijn zaadjes en hak fijn.
Stap 2
Giet de honing in een pan en breng zachtjes aan de kook.
Stap 3
Voeg de walnoot, rode peper en het komijnzaad toe en laat ongeveer 2 minuten koken.
Stap 4
Verhit de pan en bestrijk de camembert met zonnebloemolie.
Stap 5
Laat de camembert ongeveer 2 minuten aan elke zijde grillen tot de kaas zacht is, maar nog niet volledig gesmolten.
Stap 6
Plaats de camembert op een bord, verdeel er het honingmengsel over. Snij de vijgen in vieren en werk af met rozemarijn.