Ingrediënten
- 110 g boter
- 1 ei
- 45 g suiker
- 2 el Meli-dadelstroop
- 110 g bloem
- 60 g noten (bresilienne en pecan)
- 110 g zwarte chocolade
- 1/2 zakje gist
- 1 snufje grof zout
- Topping: praliné van pecannoten, fleur de sel en chocolate chips
Stap 1
Verdeel de malse boter in stukjes en meng met de suiker en de Meli-dadelstroop.
Stap 2
Voeg vervolgens de bloem, de gist en het ei aan het mengsel toe.
Stap 3
Hak de noten en de chocolade fijn.
Stap 4
Meng de gehakte noten en chocolade door de rest van het deeg, vorm kleine balletjes en druk ze plat op bakpapier.
Stap 5
Bak de cookies in een voorverwarmde oven van 200°C voor 15 minuten (of tot ze gaar zijn, afhankelijk van de grootte van de cookies).
Een samenwerking met Berry In Love : berry-inlove.com