30 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 20 kippenvleugels
  • 50 g sesamzaad
  • 2 fijngehakte teentjes knoflook
  • 2 limoenen
  • 2 el sesamolie
  • 2 el honing
  • 50 ml ketchup
  • 25 ml sweet chili saus
  • 50 ml sojasaus
  • 200 ml kokosmelk

Stap 1

Meng alle ingrediënten voor de marinade.

Stap 2

Plaats de kippenvleugels in een schaal en giet er de marinade over. Plaats gedurende minimum 3 uur in de koelkast zodat de marinade kan intrekken.

Stap 3

Verwarm de oven voor op 190 °C.

Stap 4

Bak de kip op een bakplaat gaar gedurende 15 min.

Stap 5

Rooster de sesamzaadjes op een hete pan.

Stap 6

Bestrooi de kippenvleugels met sesamzaad en serveer met zoete aardappel en broccoli.