30 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 110 g boter
  • 1 ei
  • 45 g suiker
  • 2 el Meli-dadelstroop
  • 110 g bloem
  • 60 g noten (bresilienne en pecan)
  • 110 g zwarte chocolade
  • 1/2 zakje gist
  • 1 snufje grof zout
  • Topping: praliné van pecannoten, fleur de sel en chocolate chips

Stap 1

Verdeel de malse boter in stukjes en meng met de suiker en de Meli-dadelstroop.

Stap 2

Voeg vervolgens de bloem, de gist en het ei aan het mengsel toe.

Stap 3

Hak de noten en de chocolade fijn. 

Stap 4

Meng de gehakte noten en chocolade door de rest van het deeg, vorm kleine balletjes en druk ze plat op bakpapier.

Stap 5

Bak de cookies in een voorverwarmde oven van 200°C voor 15 minuten (of tot ze gaar zijn, afhankelijk van de grootte van de cookies).

Een samenwerking met Berry In Love : berry-inlove.com