40 min
20 koekjes

Ingrediënten

  • 125 g kokosboter
  • 100 g vloeibare honing
  • 225 g speltbloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el vanille-extract
  • Een snufje zout
  • Naar keuze: gedroogd fruit, pitten, zaden, noten...

Stap 1

Smelt de kokosboter in een steelpan of in de microgolfoven.

Stap 2

Meng het bloem met het snufje zout en het bakpoeder. Maak een kuiltje.

Stap 3

Giet de gesmolten kokosboter samen met de honing en het vanille-extract in het kuiltje.

Stap 4

Voeg nu je pitten, zaden, noten of gedroogd fruit toe.

Stap 5

Verwarm de oven op 180 °C en bekleed een bakplaat met een stukje bakpapier.

Stap 6

Stort het deeg uit en duw het plat in een rechthoekige vorm. Snij vervolgens in hapklare vierkantjes en leg ze wat verder uit elkaar.

Stap 7

Bak de koekjes ongeveer 13 minuten tot de randjes goudbruin kleuren.